Казвам се Тодор Попов и съм собственик на рекламна агенция Бастет.

Създадох фирмата през 1998 г.

Интересът ми към рекламата се появи съвсем случайно.office

Първоначално използвах контактите си, натрупани от застрахователния бизнес, с който се занимавах тогава. Рекламата бе по-скоро предизвикателство, което ми носеше допълнителни доходи.

По-късно тази нова за мен дейност се превърна в основен бизнес и  в момента моята фирма е сред най-добрите в града занимаващи се с външна реклама и брандиране на автомобили.

Външната реклама включва всички видове  стикери, брандиране на търговски витрини, табели, обемни букви, светещи букви и кутии.

Брандирането на автомобили /било то леки или товарни/ е специфичен занаят, който изисква не само фантазия и прецизност. Брандирането е и познание.  За да бъдеш добър в този занаят е необходимо да притежаваш  умение да използваш това познание по най-правилния начин.

Разбира се натрупания през годините опит ми позволява да предложа своите услуги и в останалите сфери на рекламния бизнес:

  • печатна реклама – фирмена аксиденция /формуляри/, етикети, листовки дипляни, визитки, бланки кубчета, календари, бележници и т.н.
  • сувенирна реклама – метални значки, химикали, запалки, шапки, тениски, ключодържатели и всякакви други артикули подходящи за надписване.
  • фирмени печати – автоматични и обикновени
  • продукти с персонален характер , интериорни решения.

Това, на което могат да разчитат моите клиенти е професионална консултация, съобразяване с индивидуалните изисквания на всеки, кратки срокове на изпълнение на поетите ангажименти и най-важното коректност, нещо на което много държа и от което всички ние имаме нужда.

Благодаря на всички мои клиенти и приятели, които повярваха в мен. Благодаря им за това, че и до днес те са мои партньори. Благодарение на всички тези хора моето предизвикателство продължава.

                                                                                                          Тoдор Попов

© 1998 БАСТЕТ ЕООД - Рекламна агенция гр. Добрич